FOTO: VZO Brckovljani dalje nastavlja u istom smjeru

Iza Vatrogasne zajednice Općine Brckovljani uspješno je i plodonosno razdoblje, čulo se za izvještajne sjednice Skupštine
DSC_6666

Iza Vatrogasne zajednice Općine Brckovljani uspješno je i plodonosno razdoblje, čulo se za izvještajne sjednice Skupštine, kojom je predsjedao Jurica Ivanić, koji je na dužnost predsjednika stupio u lipnju prošle godine. U vrlo kratkom vremenu stvari su u Zajednici posložene na željeni način, a takvim raspletom zadovoljno je i općinsko vodstvo.

-Jako sam zadovoljan svime što smo napravili. Iza 15. kolovoza punim smo tempom krenuli s radom u Zajednici. Imamo odličnu suradnju sa svim društvima. U ovim osam mjeseci napravljeno je jako puno- kaže nam predsjednik Ivanić i otkriva kako će VZO Brckovljani biti domaćin županijskog vatrogasnog natjecanja za djecu i mladež.

-Za nas je to velika stvar u okviru 22 vatrogasne Zajednice. Planovi za dalje su nam veliki i krećemo jako dalje- poručio je predsjednik Jurica Ivanić.

Na postignutim rezultatima vatrogascima je čestitao i načelnik Tihomir Đuras, koji vjeruje kako će se u proračunu za 2023. iznaći povećanje sredstava.

-Vjerujem da ćemo u ovom smjeru raditi i dalje. Drago mi je što sam čuo vaše planove i što ćemo zajedničkim snagama vjerujem to uspjeti i riješiti- kazao je načelnik Đuras.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavko Povrlišek istaknuo je kako je ovo sredina u kojoj se vidi rad.

-Pratit ćemo vas koliko možemo. Hvala vam što odvajate svoje vrijeme da pomognete drugima- poručio je Povrlišek.

VZO Brckovljani u svome sastavu ima 6 društava (Brckovljani, Gračec, Hrebinec, Lupoglav, Prečec, Tedrovec) s oko 400 vatrogasaca.

Brckovljani
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija