Nula na Sajmištu

FOTO: Vrbovec i Kurilovec praznih pušaka

Prema prikazanim prilikama gosti su bili bliže pobjedi
vk1

Nakon nedjeljnog poraza u Lukavcu, nogometaši Vrbovca, kojima „gori“ pod petama, nadali su se protiv Kurilovca popraviti dojam. No, pred svojom su publikom s gostima iz Turopolja u srijedu odigrali tek 0-0.

Štoviše, gosti su prema prikazanim prigodama bili bliži punom plijenu, ali im se na tom putu danas našao domaći vratar Kralj, koji je skinuo nekoliko opasnih gostujućih pokušaja, posebno onaj u 58. minuti kada je suvereno otklonio stopostotnu priliku Selmana. Kako se bližio kraj susreta domaćin je sve više pritiskao, a jedan od takvih pokušaja u 86. minuti zaustavio je kapetan Kurilovca Završki prekršajem za žuti karton – već drugi – pa mu je pokazan put u svlačionicu.

Nakon ovoga pred Vrbovčanima su bez sumnje još mnoge besane noći… Iduće kolo Crvenima donosi gostovanje kod „fenjeraša“ Save iz Strmca.

Ostali rezultati 23. kola: Segesta-HAŠK 4:0, Bistra-Trešnjevka 2:3, Ravnice-Gaj Mače 1:1, Maksimir-Ponikve 1:0, Samobor-Dinamo (OO) 4:1, Vrapče-Sava (S) 2:0, Lučko-Lukavec 0:1 i Karlovac 1919-Mladost (P) 4:0.

Sport
Velika Gorica
Vrbovec