FOTO: Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije modernizirala vozni park

Na pročistaču otpadnih voda u Novakima Oborovskim direktor Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije Tomislav Masten uručio je danas ključeve novih vozila poslovnim jedinicama tvrtke, koja je nabavila novih šest vozila, čime je moderniziran vozni park.

Za nabavku ovih šest vozila izdvojeno je oko 725 tisuća kuna, a tijekom ove godine ići će se u još jednu nabavku vozila, kao i u nabavku vozila iz EU projekata koje radimo na ovom području.

-Konstantno obnavljamo naši vozni park, a s ovim današnjim vozilima, ukupno se brojka novokupljenih vozila penje na njih petnaestak. S obzirom na to da vozni parkovi firmi koje smo preuzeli nisu bili baš u najsjajnijem stanju, a negdje su bila i u najmu, današnjim danom to se uvelike promijenilo- rekao nam je direktor Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije Tomislav Masten, koji se osvrnuo i na radove na Aglomeraciji Rugvica-Dugo Selo.

-Prošle godine dinamikom smo bili malo spori, međutim u posljednja dva mjeseca ona je povećana tako da ja vjerujem da ćemo završiti radove u roku, ili će oni biti vrlo malo prebačeni, Inače, do sada je izgrađeno više od 20 kilometara kanalizacijske mreže na ovom području- istaknuo je Masten.