FOTO: Više od 200 mažoretkinja sudjeluje na Božićnom turniru u Dubravi

Uz dubravske mažoretkinje, svoje umijeće su pokazale i mažoretkinje iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice i Vrbovca

Dubravske mažoretkinje po prvi su puta domaćin Božićnog mažoret turnira, koji se održava u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava. Natjecanje je okupilo više od 200 mažoretkinja, a uz domaće natjecateljice, njih 31-nu, svoje umijeće su pokazale i mažoretkinje iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice i Vrbovca.

-Ovo je jedan lijepi adventski početak za koji vjerujem kako će postati tradicionalnim- kazala je voditeljica Dubravskih mažoretkinja Nataša Puhalo, čije su se djevojčice u posljednje dvije godine okitile državnim naslovom.

-Sljedeće godine ako bude sve po planu idemo po treći puta po naslovom. Znam da marljivo treniramo i radimo, a u tome nas podržavaju roditelji, škola i naša općina- istaknula je Nataša, rekavši nam kako interes djevojčica za mažoret plesom ne jenjava.

-Kada smo krenuli imali smo 6 do 8 curica, a sada nas je 45. Dubrava jako voli mažoretkinje i jako mi je drago što je tome tako- zaključila je voditeljica Dubravskih mažoretkinja Nataša Puhalo.

Natjecanje je svečano otvorio saborski zastupnik i općinski načelnik Tomislav Okroša.
A kako je danas bilo u Dubravi pogledajte u galeriji.