FOTO/VIDEO: „Sto kafana“ novi narodni hit „Noćnog života“

Vjerujemo da će bolja vremena stići uskoro, a do tada jedino što vam ostaje, uživajte u „Sto kafana“, poručuju dečki iz Noćnog života
DSC09337

U doba kada je sve zatvoreno i kada druženja, svirke i zabava doslovno ne postoje, ovaj popularni narodni sastav odlučio se na pravu avanturu. Pjesma „Sto kafana“ pravi narodni prikaz mladih kojima izlasci najviše nedostaju već na prvo slušanje ulazi u uho.

Za tekst i glazbu pobrinuo se već sada dobro poznati dvojac Mario Regelja iz benda Ljubavnici te Antonija Šola, dok je za spot zaslužan Matija Škalić.

-Pošto nam je zabranjeno ono što najviše volimo, druženje s publikom i svirke odlučili smo posvetiti pjesmu svima kojima fale oni dobri dani kada smo do jutra provodili zajedničko vrijeme uz pjesmu i ples- rekao nam je Damir Frida član benda Noćni život.

Bend iza kojeg stoji veliki hit „Hercegovka iz Mostara“ koja broji preko 10 milijuna, te „Suharak“ i ukupni broj pregleda preko 40 milijuna na njihovom kanalu, ova pjesma je samo znak da se sve može i u ovim novim normalnim vremenima.

Noćni život, bend koji godišnje odsvira preko 130 nastupa ove godine odlučili si vrijeme potrošiti u studiju i počastiti nas ovom narodnom veselom pjesmom.

Kroz razgovor upitali smo ih kako su se u ovo vrijeme kada nema ničega odlučili na ovakvu avanturu : „Smatramo da smo našoj publici dužni pokloniti barem pjesmu i spot kad već ne možemo zajedno zapjevati, svakako želimo napomenuti da će sve ovo uskoro proći i da nastavljamo tamo gdje smo stali!“

Vjerujemo da će bolja vremena stići uskoro, a do tada jedino što vam ostaje, uživajte u „Sto kafana“.

Hrvatska
Multimedija
Općina
Rugvica
Show
Zagrebačka županija