FOTO: Upoznajte junake megapopularne TV serije “Drugo ime ljubavi”

Popularna serija "Drugo ime ljubavi" ušla je u samu završnicu prikazivanja sa svega desetak preostalih epizoda koje s nestrpljenjem iščekujemo

Marko Lukunic/PIXSELL

“Drugo ime ljubavi” hrvatska je telenovela nastala prema ideji scenaristice Dee Matas. Serija je s emitiranjem počela u rujnu 2019. godine na Novoj TV.

Iako je bilo predviđeno snimanje 200 epizoda serije, pandemija korona virusa je i ovdje umiješala svoje prste te je snimanje prekinuto tri tjedna prije predviđenog kraja zaključno sa 175. epizodom.
To znači da ulazimo u završne tjedne prikazivanja ove uspješne serije jer je preostalo svega 10-ak epizoda do kraja emitiranja.

Marko Lukunic/PIXSELL

Iako smo sigurni da ste dobro upoznati sa svim pustolovinama i nedaćama kroz koje prolaze Lola, Saša, Igor i ostali stanovnici Knežev dola,
koliko ste upoznati s detaljima iz stvarnih života glumaca koji ih tumače?

U nastavku ćemo predstaviti neke od njih…

Elizabeta Brodić – Lola

Mladoj Zagrepčanki Elizabeti koja je nedavno napunila 25 godina, “Drugo ime ljubavi” prvi je veliki projekt.

Diplomirala je glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 2018. godine te je do sada igrala u tri predstave, od kojih je za ulogu u “Luđaku i opatici” osvojila nagradu za najbolje Novo lice u kazalištu, a 2018. zablistala je kao Marta u filmu Eduarda Galića “Za ona dobra stara vremena”.

Josip Regovic/PIXSELL

Elizabeta je od malena pohađala satove plesa, a poslije i glume u Zagrebačkom kazalištu mladih. Dugi niz godina trenirala je i sinkronizirano plivanje.
Odrasla je u skladnoj obitelji te su joj roditelji bili podrška i kada je u trećem razredu srednje škole odlučila kako će gluma biti njezin profesionalni odabir.

Kondiciju održava tajlandskim boksom, a odluci o baš takvoj rekreaciji sigurno je pridonio njezin dečko, trener tajlandskog boksa, s kojim je u dugogodišnjoj sretnoj vezi. Za sebe kaže da je veliki gurman te da obožava putovanja.

Momčilo Otašević – Saša

Momčilo je prije 30 godina rođen u Cetinju, u Crnoj Gori gdje je i završio Fakultet dramskih umjetnosti. Član je Crnogorskoga narodnog pozorišta, a radi i u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Hrvatska publika prvi ga je put zapazila u seriji Budva na pjeni od mora, a nakon nje nastavio je nizati zapamćene uloge u mnogim hrvatskim dramskim serijama, poput: Zora dubrovačka, Kud puklo da puklo, Čista ljubav i Na granici.

Tomislav Miletic/PIXSELL

Iako je gluma njegova prva ljubav i uživa na sceni, nije se iz prve odlučio na taj put. Prvo je u Rimu pokušao na Fakultetu političkih znanosti, pa je upisao pravo u Podgorici, ali nije otišao na fakultet. Zatim se pripremao za turizam na Krfu gdje također nije otišao. Godinu nakon upisuje arhitekturu u Rimu i glumu na Cetinju. Gluma ga je naposlijetku uspjela zadržati.

Momčilo je u sretnom braku s glumicom Jelenom Perčin koju je upoznao tijekom snimanja serije “Zora dubrovačka” te su roditelji jednogodišnje kćerkice Maše.

Slavko Sobin – Igor

Slavko je rođen u Splitu 1984. godine. Gledatelji ga već dugi niz godina mogu pratiti kroz njegove kazališne, filme i televizijske uratke. Kao prva pojavljivanja na malim ekranima bilježi epizodne uloge u serijama “Ponos Ratkajevih” i “Ne daj se, Nina”, a u “Dolini sunca” igra prvu zapaženiju ulogu.

Uz snimanje serije “Drugo ime ljubavi”, izrazitu je popularnost stekao kazališni komad “Who the fuck is Biba” kojeg je Slavko uz kolegicu Petru Kurtelu izvodio diljem Hrvatske, dok ih u tome nije prekinula, pogađate, pandemija korona virusa.
Davor Puklavec/PIXSELL
Slavko je završio studij glume na Američkoj akademiji dramskih umjetnosti koju su završile i poznate svjetske zvijezde poput Grace Kelly, Dannyja De Vita i Kirka Douglasa.
Nakon uloge u spomenutoj seriji “Dolina sunca”, zaredale su se uloge u većini naših zapaženijih serija poput “Najbolje godine”, ”Loza”, “Ruža vjetrova”, “Crno-bijeli svijet”, “Čista ljubav”, “Počivali u miru”, “Na granici”… Slavko je ostvario nekoliko stranih angažmana, od kojih je najznačajniji onaj na filmu “Papillon” gdje je glumio sa zvijezdom filma “Bohemian Rhapsody” Ramijem Malekom.
Iako često otvoreno govori o karijeri, jako je samozatajan kada je u pitanju njegov privatni život. Veliki je obožavatelj životinja pa je često uključen u brojne akcije udomljavanja i pomaganja napuštenim životinjama. Veliki je zaljubljenik i u sport i zdrav život te ga se često može susresti u teretani.
Dobra forma sigurno mu nije bila na odmet kada se prošle godine trebao uhvatiti u koštac s mnogobrojnim plesnim koracima u showu Nove TV “Ples sa zvijezdama” iz kojeg je, uz partnericu Gabrielu Pilić, izašao kao pobjednik.
Katarina Baban – Tamara
Katarina je rođena Osječanka gdje je i završila Umjetničku akademiju, smjer glume i lutkarstva. Diplomirala je 2012. godine s odličnim uspjehom. Glumu je upisala nakon kratkog dvoumljenja između nje i arhitekture, dok su za potonju više “navijali” njezini roditelji kao sigurnijem životnom izboru.
Paralelno kako je ostvarivala izniman uspjeh na kazališnim daskama, Katarina je ostvarila veliki uspjeh i pred televizijskim kamerama. Godine 2011. pojavila se u seriji “Najbolje godine” kao Zlata Lotar. Ozbiljniju ulogu dobila je u seriji “Tajne”, a veliki uspjeh postigla je serijom “Zlatni dvori” iz 2016. godine u kojoj se pojavljuje kao glavni lik Ana Galović. Glumcu Matku Knešaureku, koji je u Zlatnim dvorima glumio njezinog partnera, Katarina je vjenčana kuma i najbolja prijateljica.
Marko Prpic/PIXSELL
Osim glume, ovoj tridesetdvogodišnjakinji velika ljubav je i moda. Tako je 2015. upisala školu za modu i dizajn te je osnovala svoj modni brend Lilith by Katarina Baban koji nudi elegantne i svečane haljine, a kojeg će i sama Katarina opisati kao brend namijenjen ženama koje još uvijek vjeruju u bajke.
Katarina, osim što je aktivna na društvenim mrežama u svoje ime, održava instagram profil i svojem kućnom ljubimcu, preslatkoj bijeloj maci.