Treća životna dob

FOTO: Udruga umirovljenika Grada Zaprešića održala skupštinu

S uspjehom je proveden i jedan projekt financiran sredstvima EU
345303825_1001473550864354_3651763869764589990_n

Redovno godišnju skupštinu održali su članovi Udruge umirovljenika Grada Zaprešića u prostorijama Kluba umirovljenika u Zaprešiću.

Članovima je predstavljeno izvješće o radu tijekom protekle godine, a udruga je provodila ili sudjelovala u organizaciji izleta, posjeta kazalištima, koncertima, otvorenim vratima Udruge, manifestacijama… Dio članova bio je sedam dana na ljetovanju na Braču, svoje najstarije članove redovito su obilazili i darivali ih prigodnim poklonima. Posebno su se sjetili svih starijih od 85 godina i onih s 50 i više godina braka.

Kako je naveo predsjednik zaprešićke udruge Boris Puhak, plan rada je i za naredno razdoblje sličan. Težit će i povećanju broja članova kojima žele osigurati brojne pogodnosti, ali i zabavu primjerenu dobu životnom dobu. Udruga umirovljenika Grada Zaprešića uspješno je provela i jedan projekt financiran sredstvima EU, a iz istog izvora za poboljšanje uvjeta života umirovljenika planiraju i dodatna sredstva za nove projekte.

Podršku radu umirovljenika, a posebno zahvalu za doprinosu kojeg su dali tijekom svog radnog vijeka, uputila je Sandra Sabol Valenčak, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Zaprešića, a pohvale o radu Udruge uputio je i Josip Jakopač, predsjednik Zajednice udruge umirovljenika Zagrebačke županije.

Događanja
Zaprešić