FOTO: U Zaprešiću osnovan Domovinski pokret

Za predsjednicu zaprešićkog ogranka jednoglasno je izabrana Barbara Knežević, do prije godinu dana članica Projekta domovina i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zaprešića

Društveni dom u Šibicama ugostio je članove i pristaše Domovinskog pokreta Miroslava Škore koji su osnovali prvi ogranak Škorine stranke u Zagrebačkoj županiji – Ogranak Domovinskog pokreta za Grad Zaprešić. Za predsjednicu zaprešićkog ogranka jednoglasno je izabrana Barbara Knežević, do prije godinu dana članica Projekta domovina i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zaprešića.

Na osnivačkoj skupštini okupilo se tridesetak članova i simpatizera Domovinskog pokreta, a kao gosti sjednici su nazočili i saborski zastupnici Domovinskog pokreta Davor Dretar i Stipe Mlinarić. Oni su podsjetili kako je Domovinski pokret jedina prava oporba sadašnjoj vlasti koja je u stanju slizati se s crnim vragom kako bi ostala na vlasti, a cilj im je na lokalnim izborima osvojiti što više mandata u gradovima, općinama i županijama.

– Kad jednom budemo imali lokalnu upravu i samoupravu, onda ćemo biti još glasniji u Saboru jer ćemo dobivati informacije s terena- rekao je Davor Dretar.

Novoizabranoj predsjednici upućene su čestitke, a najavljeno je skoro osnivanje ogranaka diljem Zagrebačke županije.