FOTO: U tijeku radovi na Trgu dr. Franje Tuđmana

Prošle godine započeli su radovi na uređenju Trga dr. Franje Tuđmana, koji bi uskoro trebao postati centrom svih općinskih događanja. Neka događanja na trgu na kojem su započeli radovi druge faze uređenja, već su održana.

Gradilište oko općinske zgrade koja je također u potpunosti rekonstruirana trenutno je jedno od većih općinskih gradilišta, na kojem bi svi radovi bude li sve išlo prema planu trebali biti gotovo do sredine prosinca. Vrijednost radova iznosi 1,3 milijuna kuna

-Završetkom radova na trgu dobit ćemo jedno kompletno zdanje. No, tu nećemo stati, jer kao što ej svima poznato izmičemo nogometno igralište na novu lokaciju, gdje radimo jedan veliki sportski kompleks. Sadašnje igralište planiramo proširiti za nove projekte i nove sadržaje oko općinske zgrade, jer naša je želja da imamo reprezntativan centar kojim će se moći ponositi svi Rugvičani- kazao je prilikom obilaska radova načelnik Mato Čičak.

Kao i lani kada je u Rugvici održan doček nove godine, isti se planira i za ovu godinu, u koju bi Rugvičani trebali ući s novog trga, koji nosi ime prvog hrvatskog predsjednika.