Premijera okupila brojna poznata lica

FOTO: U Branimir centru održana premijera dokumentarca Ivice Kostelića “Transat”, večeras projekcija u Ivanić-Gradu

Film "Transat" prati Kostelićeve avanture kroz ultradugu regatu koju je odjedrio zajedno sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021.
Zagreb: Premijera dokumentarca Ivice Kostelića “Transat”

U Branimir centru premijerno je prikazan dokumentarni film Ivice Kostelića “Transat” u kojem su snimljene dogodovštine s velike regate preko Atlantika Transat Jacques Vabre koju je Ivica odjedrio sa suskiperom Callisteom Antoinem 2021. godine. Uz brojna poznata lica na premijeri su ga podržali sestra Janica i tata Ante.

Nakon povlačenja iz profesionalnog skijanja 2017. godine Ivica Kostelić se posvetio oceanskom jedrenju na jedrilici u “Klasi 40”. Film “Transat” prati upravo njegove avanture kroz ultradugu regatu koju je odjedrio zajedno sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021.

Film je Ivičin autorski rad, koji donosi jedinstveni uvid u život na natjecateljskoj jedrilici na jednoj od najzahtjevnijih regata na svijetu!

Nakon Zagrepčana film, večeras mogu pogledati i svi Ivanićani, budući da je za 18 sati u Kinu Ivanić-Grad najavljena projekcija filma.

Događanja
Ivanić-Grad