FOTO: Sjajnih pola sata, rukometašice Rugvice nisu ponovile u nastavku

Rukometašice Rugvice doživjele su i treći poraz u nastavku prvenstva. U susretu u Zaprešiću kod istoimene ekipe poražene su s 29:22. Dobru igru iz prvih trideset minuta, Rugvičanke nisu ponovile u drugom dijelu, te su domaće rukometašice iskoristile pruženu šansu za šestu prvenstvenu pobjedu.

Utakmica u Zaprešiću bila je zapravo preslika domaćeg susreta protiv Rudara, u kojem su rukometašice Rugvice diktirale tempo susreta u prvom dijelu, da bi potom jednostavno nestale s terena. Takav se scenarij ponovio i u Zaprešiću, gdje su Rugvičanke nakon pola sata igre imale vodstvo od 14:10. Sve je u tim trenucima djelovalo savršeno u igri ekipe trenerice Andree Mikulić.

Nažalost, u nastavak susreta na teren kao da je istrčala neka druga ekipa. U dva navrata rukometašice Rugvice gotovo desetak minuta bile su bez gola, a njihove brojne pogreške domaće su igračice kažnjavale laganim zgodicima za na kraju uvjerljivu pobjedu od +7.

2. HRL ZAPAD, 14. kolo
ŽRK ZAPREŠIĆ – ŽRK RUGVICA 29:22 (10:14)
ŽRK ZAPREŠIĆ: Hercig, Horvat, Krpan 3, Vucić 2, Vučković 6, Rončević, Sučec, Pasarić 6, Dujmić 3, Andrijanić 1, Stanić 8, Budan. TRENER: Igor Požeg
ŽRK RUGVICA: Sikra, Budim 3, Marjančić 5, Jakšić 1, D. Vincek 2, Ivanda 5, Lucić, Hlupić, Krznar, Pašalić 5, I. Vincek, Daničić, Čičak  1. TRENERICA: Andrea Mikulić