Drugu godinu za redom u finalu

FOTO: Sjajan uspjeh mladih igrača Futsal Gorice; za ovu će se generaciju još čuti

Dječaci i djevojčice do 9 i 10 godina na Futsalito ligi u Zagrebu osvojili su drugo mjesto
WhatsApp Image 2023-06-06 at 09.01.10 (1)

Futsal Gorica ove sezone nije uspjela u svom cilju da sa seniorskom momčadi osvoji naslov prvaka i zaigra u prvoligaškim kvalifikacija. No, zato su se mladi naraštaji pobrinuli da novi pehar stigne u klupske vitrine. Naime, dječaci i djevojčice do 9 i 10 godina na Futsalito ligi u Zagrebu osvojili su drugo mjesto.

-Radi se o najjačoj ligi za ovaj uzrast u Hrvatskoj. Mi smo drugu godinu za redom došli do samog kraja. Kao i lani, Uspinjača Gimka bila je bolja, no ovog smo im puta došli jako blizu- govori nam Igor Mostarlić te posebno naglašava;

-Ovo je jedna potentna generacija igrača i vjerujem kako će se o njima još pričati.

Nakon ligaškog dijela uslijedilo je doigravanje gdje su mladi Goričani u polufinalu sa 6:3 svladali Futsal Dinamo, dok su u finalu s 3:0 poraženi od Uspinjača Gimke. Uz srebrna odličja, gorički je klub u najboljoj petorci ima dva predstavnika – Tonku Pavišić i Pavla Humića.

Na istoj ligi, igrale su i U11 i U12 ekipe, koje su svoj nastup okončale u četvrtfinalu.

-Mi i dalje radimo, jer do kraja sedmog mjeseca očekuju nas treninzi, a vjerujem kako ćemo realizirati i kamp. I ovim putem pozivam zainteresiranu djecu da nam se pridruže- ističe Mostarlić, pred kojim će tijekom ljeta biti zadatak da pokuša složiti i što konkurentniju seniorsku momčad koja će zaigrati u jedinstvenom drugoligaškom rangu natjecanja.

Sport
Velika Gorica