FOTO: San Ivanjske noći na kraju uspješne kazališne sezone

Brojni veliki i mali glumci Kazališta Škrabe pripremili su u Jastrebarskom za svoju najdražu publiku – roditelje, braću, sestre, bake, djedove i prijatelje, na Ivanjsku noć program pod nazivom "San Ivanjske noći"

Brojni veliki i mali glumci Kazališta Škrabe pripremili su u Jastrebarskom za svoju najdražu publiku – roditelje, braću, sestre, bake, djedove i prijatelje, na Ivanjsku noć program pod nazivom “San Ivanjske noći”.

Program koji je osmislila voditeljica Kazališta Klementina Škrabe sastojao se od dijelova hit-predstave “Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir” koja ove godine slavi 5. godišnjicu od svoje premijere. Veliki aplauz svih prisutnih pratio je popularne Špeksirove obrtnike koje je predvodio kazališni “veteran” Niko Pavelić. Niko je u Kazalište došao kao osnovnoškolac, sada će upisati fakultet. U “Špeksiru” prije pet godina posebno je oduševio u ulozi Julije dok je sada izrežirao prizor obrtnika i odigrao Dunjka.

Uz scene iz “Špeksira” gledatelji su mogli po prvi put vidjeti plesove i scene iz nove predstave “101 dalmatiner” koja će svoju premijeru imati ove jeseni. U “Snu Ivanjske noći” nastupilo je pedesetak glumica i glumaca od 4 do 25 godina, a na kraju su svi primili zaslužene diplome za uspješno sudjelovanje u radu Kazališta Škrabe u sezoni 2019/2020. Posebni pljesak dobile su glumice Kazališta Škrabe koje su sudjelovale na prvoj online radionici kreativnog pisanja.

Mlade glumice u kosi su za “San Ivanjske noći” imale pravo cvijeće, a kako bi to sve dobro izgledalo pobrinula se umjetnica za kosu Kristina Bradvić iz Frizerskog studija Danu. Svi koji su primili diplome dobili su i prigodne mirisne poklone koje je pripremila jaskanska tvrtka Orioli the Original.