Dva naslova su tu

FOTO: Rugvica slavi; prstići i limači Rugvica Save prvaci

Naslove najboljih mladi su nogometaši proslavili u "velikom stilu" uz baklje i pjesmu, a nije izostao niti pljesak okupljenih roditelja koji su ih pratili tijekom cijele sezone
349355488_132665749820327_3161782314658445726_n FOTO: Josip Barišić

Polako, ali sigurno. Upravo te tri riječi najbolje opisuju stvaranje i podizanje nogometne škole u Rugvica Savi, koja je minulih sezona velikih problema imala upravo s brojem djece po pojedinim kategorijama. Prošlo ljeto donijelo je velike kadrovske promjene na svim klupskim razinama, a rad s najmlađima i ustroj cijele škole povjeren je Darku Marasu, koji je postepeno u sinergiji s ostalim trenerima, a uz suport Uprave i roditelja krenuo u stvaranje jedne nove priče, koja je ovih dana ispisala lijepe trenutke.

Naime, dvije najmlađe klupske kategorije, prstići i limači prvaci su svojih liga, a tim povodom na igralištu u Rugvici uz odigravanje posljednjih utakmica organizirana je i velika proslava kakva i dolikuje prvacima, kojima su čestitke uputili čelni ljudi NS Vrbovec predsjednik Antonio Badrov, tajnik Marinko Kostiha i povjerenik za natjecanje Milorad Krnetić.

FOTO: Josip Barišić

-Rad s djecom je bitan, jer ona su budućnost. Čuvajte ovu generaciju igrača- poručio je Badrov, dok su mladi nogometaši s nestrpljenjem čekali da prime zaslužene medalje i pehare.

Naslove najboljih mladi su nogometaši  proslavili u “velikom stilu” uz baklje i pjesmu, a nije izostao niti pljesak okupljenih roditelja koji su ih pratili tijekom cijele sezone.

-Veliki uspjeh i čestitka svima koji su nam pomogli da ovo napravimo. Prvenstveno je to Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Cepetićem, naša Općina i rodteljima koji su tu uvijek. Lijepo je vidjeti i znati kako naša škola dana ima više od 130 klinaca- s ponosom će Darko Maras, trener prstića i voditelj škole nogometa.

FOTO: Josip Barišić

Uz Marasa, do trofeja je svoju generaciju doveo i trener Marko Šimunić.

-Sada ove dvije generacije očekuju turniri u Kašini i Vrbovcu, a u Vrbovec će i generacija mlađih pionira. S prstićima i limačima već smo ove godine sudjelovali na turniru u Sarajevu, a nedavno smo bili i u Svetom Martinu na Muri. Također, naši prstići sutra putuju u kamp u Selce- govori nam Maras, uz kojega su u školi nogometa još treneri Marko Šimunić, Dino Ivančević, Jozo Rašić i Leonardo Klepac koji je zadužen za rad s vratarima, nakon odlaska Luke Pršlje.

FOTO: Josip Barišić

-Sretan sam i zadovoljan na prvu godinu mandata, a posebice na ove rezultate naše djece. Ovi rezultati pokazatelj su kako smo se kao klub okrenuli prema radu s djecom i mladima. Ovo je dokaz kvalitetnog rada u tih godinu dana- poručio je predsjednik Nogometnog kluba Rugvica Sava Ivan Cepetić.

Rugvica
Sport