FOTO: Ribničanke apsolutne vladarice Zimskog kupa u Rugvici

DVD Rugvica s uspjehom je organizirala šesto izdanje Zimskog kupa u spajanju usisnog voda. Promjena termina održavanja pokazala se kao pun pogodak, jer na natjecanju je sudjelovalo četrdesetak ekipa, čime su organizatori bili i više nego zadovoljni.

-Raduje nas ovako velik odaziv ekipa. To nas je ugodno iznenadilo- istaknuo je tajnik DVD-a Rugvica, Mario Popović, a zadovoljan Kupom bio je i čelni čovjek rugvičke Vatrogasne zajednice, Dražen Vlahović.

-DVD Rugvica uz ovaj Zimski kup s uspjehom organizira i Ljetni kup, a organizaciju vatrogasnih natjecanja u našoj općini zaokružuje DVD Ježevo, koji organizira natjecanje za mlađe kategorije. To nas veseli, kao i podrška koju nam daje Općina, tako da za budućnost vatrogastva ne trebamo brinuti- poručio je predsjednik Vatrogasne zajednice Dražen Vlahović.

Nakon natjecanja, organizirana je “Noć vatrenih kaciga”, na kojoj su pobjednicima uručena priznanja. Najviše razloga za zadovoljstvo imali su; DVD Razljev i DVD Ribnica u muškoj konkurenciji, dok su kod žena najuspješnije bile ekipe Ribnice i Ščepanje. Kod mladeži najuspješnijima su se pokazali DVD Staro Čiče kod dječaka te DVD Ribnica kod djevojčica, dok su u SILVERU pobjedu odnijeli vatrogasci iz Ostrne. Posebnu nagradu, onu za ekipu iz najudaljenijeg mjesta ponijeli su pripadnici DVD-a Sedlarica.

Ovaj Kup, kao i većina događanja u Rugvici tijekom prosinca imao je humanitarni karakter, budući da su se prikupljala sredstva za Kristiana Jukića.

REZULTATI:
MUŠKI A: 1. DVD Razljev, 2. DVD Ostrna, 3. DVD Buševec
MUŠKI B: 1. DVD Ribnica
ŽENE A: 1. DVD Ribnica II, 2. DVD Ribnica, 3. DVD Deanovec
ŽENE B: 1. DVD Ščepanje
SILVER: 1. DVD Ostrna, 2. DVD Strmec Bukevski, 3. DVD Ribnica
MLADEŽ MUŠKA: 1. DVD Staro Čiče II, 2. DVD Hrelić, 3. DVD Ostrna
MLADEŽ ŽENSKA: 1. DVD Ribnica, 2. DVD Zaprešić, 3. DVD Staro Čiče