Prvi rukometni koraci

FOTO: Rekordna rugvička mini rukometna liga, u tri kategorije nastupilo 58 ekipa

Ovogodišnja liga imala je i međunarodni karakter jer na njoj su uz ekipe iz svih krajeva kontinentalne Hrvatske, zaigrali i ORK Perihel Brčko i RK Kozara iz Kozarske Dubice
DSC_8130

Velikom završnicom koja je odigrana u dvorani OŠ Rugvica i OŠ Ivan Benković u Dugom Selu, završilo je još jedno izdanje Mini rukometne lige u organizaciji RK Rugvica.

Sedmo izdanje lige bilo najuspješnije do sada, jer u tri kategorije (2012., 2013. i 2014. godište) nastupilo je 58 ekipa s više od 600 mladih rukometaša. Između ostaloga, ovogodišnja liga imala je i međunarodni karakter jer na njoj su uz ekipe iz svih krajeva kontinentalne Hrvatske, zaigrali i ORK Perihel Brčko i RK Kozara iz Kozarske Dubice.

Uvjerljivi pobjednici lige su Karlovčani – RK Sedmerac koji je osvojio pobjedničke naslove u kategoriji 2012. i 2013. godišta, dok su u najstarijoj kategoriji 2014. godišta bili treći. Inače, pobjednički trofej u tom uzrastu osvojile su Sesvete.

RK Rugvica i ovoga je puta bila sjajan domaćin, a klub vjeruje kako će liga u novom izdanju rasti još više, jer svi preduvjeti za to postoje.

KONAČNI POREDAK
2012. GODIŠTE: 1. RK Sedmerac, 2. RK Maksimir Pastela, 3. RŠ Karlovac
2013. GODIŠTE: 1. RK Sedmerac, 2. RŠ Karlovac, 3. ORK Perihel Brčko
2014. GODIŠTE: 1. MRK Sesvete, 2. RK Ivančica, 3. RK Sedmerac

Rugvica
Sport