FOTO: Put Hrvaca nogometaši Dugog Sela otišli u novom klupskom autobusu

Najnoviji iskorak je klupski autobus kojim će momčad od sada putovati na sva gostovanja koji je oblijepljen prepoznatljivim dugoselskim simbolima i bojama

Nogometni klub Dugo Selo koji sljedeće godine slavi 100 godina rada i djelovanja živi svoje najbolje i najljepše dane. Nakon rezultatskog iskoraka seniorske momčadi koja se “ugurala” među 38 najboljih hrvatskih klubova izborivši SuperSport Drugu NL (jedinstvena treća liga), krenulo je slaganje ostale klupske priče i strukture.

Najnoviji iskorak je klupski autobus kojim će momčad od sada putovati na sva gostovanja koji je oblijepljen prepoznatljivim dugoselskim simbolima i bojama. Primopredaja autobusa napravljena je danas uoči odlaska momčadi na gostovanje u Hrvace, a momčad i stručni stožer došao je ispratiti i poželjeti puno uspjeha i gradonačelnik Nenad Panian.

-Ovo je vaš grad, ovo je vaša muka i napor, kao i ono što pokazujete na terenu- istaknuo je gradonačelnik Panian.

Predsjednik Damir Fintić čim je dolaskom i započeo uzlet kluba nije krio zadovoljstvo što klub ide u korak s trendovima i mnogim klubovima koji su se već odlučili za ovaj iskorak.

-Hvala našem prijatelju Bobi Samardžiću na njegovom daru i njegovom ruku djelo. Ovo je veliki iskorak za naš klub koji će biti prepoznatljiv u bilo kojem dijelu Hrvatske, ali i van hrvatskih granica- kazao je predsjednik Fintić koji vjeruje kako će prva vožnja biti sretna te kako će se momčad iz Hrvaca vratiti s tri boda.

-Spremni smo za utakmicu. Dobro smo trenirali cijeli tjedan i nadam se kako ćemo izvući pozitivan rezultat- uoči puta za Hrvace rekao nam je trener Goran Hendak.