FOTO: Projekt „Zaželi, radi, pomaži!“ krenuo s aktivnostima

Proteklog tjedna žene zaposlene u sklopu projekta „Zaželi, radi, pomaži!“ koje će pomagati osobama starije dobi i osobama kojima je zbog nepovoljnog životnog položaja potrebna pripomoć u kući ili druženje započele su s radom

Proteklog tjedna žene zaposlene u sklopu projekta „Zaželi, radi, pomaži!“ koje će pomagati osobama starije dobi i osobama kojima je zbog nepovoljnog životnog položaja potrebna pripomoć u kući ili druženje započele su s radom.

Na prvom radnom danu okupilo se 16 žena iz Grada Ivanić-Grada, Općine Kloštar Ivanić i Općine Križ. Voditeljica projekta, Valentina Šipuš uvela je zaposlenice u radne aktivnosti kroz predstavljanje opisa posla, radnih obveza, odnosa s korisnicima, načina vođenja evidencije rada te ostalih aktivnosti vezanih uz radne aktivnosti. U drugom dijelu prvog radnog dana voditeljica i asistentice na projektu, Katarina Salopek iz Općine Kloštar Ivanić i Maja Dundović Pleša iz Općine Križ predstavile su pojedinačno zaposlenicama njihove korisnike i tako su žene pripremljene za obilazak korisnika.

Za obilazak korisnika koristit će bicikle nabavljene iz projektnih sredstava za tu namjenu. Prilikom primopredaje bicikala zaposlenicama su sretan početak radnog odnosa poželjeli načelnici Općina Križ i Kloštar Ivanić te gradonačelnik Ivanić-Grada.