Dani ponosa i slave

FOTO: Predstavnici dugoselskih braniteljskih udruga obilježili 33. obljetnicu osnutka 1. pješačke bojne i 2. gardijske brigade

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima, prisutni su odali počast braniteljima koji su se hrabro borili za slobodu i neovisnost naše Domovine
Crne Mambe (1)

Predstavnici braniteljskih udruga Grada Dugog Sela te općina Brckovljani i Rugvica, s izaslanikom gradonačelnika Grada Dugog Sela, Nenada Paniana, pročelnikom za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Borisom Savićem, u organizaciji Udruge ratnih veterana Domovinskog rata “Crne mambe”, svečano obilježili 33. obljetnicu osnutka 1. pješačke bojne i 2. gardijske brigade.

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima, prisutni su odali počast braniteljima koji su se hrabro borili za slobodu i neovisnost naše Domovine i prilika da se zajedno zahvalimo svim sudionicima Domovinskog rata na njihovoj hrabrosti i predanosti.

Nakon svečanog obilježavanja, druženje je nastavljeno ispred prostorija Udruge “Crne mambe” uz domjenak, prisjećanje na prošla vremena, ali i za jačanje veza među članovima braniteljske zajednice.

 

Događanja
Dugo Selo