FOTO: Predblagdansko druženje rugvičkih taekwondoista za kraj godine

U prostorijama Osnovne škole Sesvetska Sopnica, Taekwondo klub Rugvica održa je u ugodnom ambijentu i atmosferi predblagdansko druženje djece i roditelja. Vodstvo kluba na čelu s glavnim trenerom Antonom Marasom, te uz pomoć i podršku trenerica i trenera, počastilo je najmlađe s dječjom najdražom zakuskom u vidu pizze i sokovima, te uz pripomoć roditelja grickalicama i kolačima.

U neformalnom dijelu druženja, održan je kratki sastanak roditelja s trenerima, vezano uz nove trenirke i buduće natjecateljske majice, te oko najbitnijeg događaja za rugvički klub u nadolazećem razdoblju, a to je organizacija i održavanje Međunarodnog taekwondo natjecanja u Vrbovcu, koji će se održati 8. veljače. U svečanijem dijelu druženja, podijeljene su diplome i pojasevi, ukupno njih 57, a od toga 25 za početnike ovoga sporta, većinom za zvanje nositelj 9. KUP-a.

Također, podijeljeni su i pehari za najbolje klupske natjecatelje u kategorijama; vrtićanke-vrtićanci, početnice-početnici, mlađe kadetkinje-mlađi kadeti, kadetkinje-kadeti, natjecateljice-natjecatelji, a s obzirom na dobro suradnju s Taekwondo klubom Martingrad, i njihovim natjecateljima dodijeljeni pehari za najbolje natjecateljice i natjecatelje.

-Svim natjecateljicama i natjecateljima čestitamo na osvojenim nagradama, zahvaljujemo roditeljima na potpori i razumijevanju, svima članovima želimo još više uspjeha u njihovom razvoju kroz ovaj sport, te i još više uspješnih rezultata u nadolazećem razdoblju. Svim članovima kluba, njihovim obiteljima, te prijateljima i suradnicima kluba, želimo svako dobro povodom nadolazećim blagdana te puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2020. godini- poručili su za kraj iz Taekwondo kluba Rugvica.