Najveća podružnica

FOTO: Podružnica umirovljenika Brdovec ima više od 370 članova

Na skupštini se tražilo slobodno mjesto
334140549_718297230029474_2744967877260980463_n

Redovnu Skupštinu održali su članovi Podružnice umirovljenika Brdovec, a bila je to jedna od rijetkih ovogodišnjih skupština na kojoj se tražilo slobodno mjesto. Do sada su organizatori uglavnom ostajali s većinom slobodnih stolica…

A tijekom protekle godine vodstvo podružnice na čijem je čelu Dragica Pernar, održalo je 10 sjednica na kojima su donosili odluke važne za djelovanje podružnice. Tako su odlučili o visini participacije prilikom odlaska u kazalište ili na izlete, financiranju socijalno-humanih aktivnosti poput posjeta bolesnom članu ili obitelji umrlog člana, o druženjima na izletima ili manifestacijama u organizaciji općinske Udruge. Brdovečka podružnica najveća je na području općine Brdovec i broji više od 370 članova, a krajem prošle godine održali su druženje na kojem su 24 para darivali u povodu njihovih 50 i 60 godina braka.

Tijekom protekle godine za sve te aktivnosti koristili su nešto manje od 70.000 kuna, a za ovu godinu plan im je osigurati prihode u iznosu od 4.250 eura koje bi koristili za uobičajene aktivnosti kao i proteklih godina. Zadovoljan je radom ove podružnice bio predsjednik Udruge umirovljenika Općine Brdovec Željko Gašparinčić koji je podsjetio da kompletna članarina sada ostaje podružnicama, a zamjenik načelnika Općine Brdovec Zvonko Ključarić podsjetio je na neke od projekata koje Općina Brdovec provodi ili planira provesti na području njihovog naselja.

Nakon službenog dijela umirovljenici su se zabavljali uz prigodan domjenak i glazbeni sastav „Stari trami“.

Brdovec
Događanja