FOTO: Pobjedom protiv Sesveta rukometaši Gorice uoči Lige za prvaka osvojili prvo mjesto

Pobjedom 32:27 Goričani su osvojili prvo mjesto, što je igračima nagrada za sjajne igre tijekom dosadašnjeg dijela sezone

Slavljem protiv Sesveta rukometaši Gorice zaključili su prvi dio Premijer lige. Pobjedom 32:27 Goričani su osvojili prvo mjesto, što je igračima nagrada za sjajne igre tijekom dosadašnjeg dijela sezone.

-Veliki uspjeh. Ovo smo zaslužili gledajući cijelu sezonu, jer smo pokazali najviše. Izuzev ovog opuštanja pri kraju sezona je bila idealna- rekao nam je trener Andrija Nikolić.

Utakmica protiv Sesveta bila je lišena svakog rezultatskog naboja, jer uoči utakmice znalo se kako Sesvećani ne mogu izboriti Ligu za prvaka, no dobrim igrama u nastavku sezone Sesvećani će u Ligu za ostanak s druge pozicije. Što se sinoćnje utakmice tiče trener Gorice Andrija Nikolić još jednom je pokazao kako Gorica ima širinu, te su tako svi igrači dobili priliku za igrom, a osim vratara u strijelce se nije upisao jedino Čelić i Kosteski. Povukao je Laljek sa šest zgoditaka, dok su po četiri pridodali Vrdoljak, Ćavar i Klarica, čija igra naročito veseli.

-Falilo je malo onog naboja. Luka je odigrao odličnu utakmicu i vjerujem kako će se vratiti u onaj ritam u kojem je bio prije povrede- o utakmici sa Sesvetama će Nikolić.

Za Goricu će ovo biti drugo igranje u Ligi za prvaka, a uz nju na megdan s PPD Zagrebom i NEXE-om otišli su još Dubrava, Poreč i Spačva. Na pitanje što Gorica može tamo trener Andrija Nikolić poručio je „svašta“.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 18. KOLO
HRK GORICA – MRK SESVETE 32:27 (16:14)
HRK GORICA: Vekić (6), Purić (2), Ceković 1, Kosteski, Laljek 6, Goričanec, Negran 3, Šalić 2, Klarica 4, Vrbić 1, Ćavar 4(3), Kraljević 2, Šehić 3, Čelić, Vrdoljak 4, Gal 2. TRENER: Andrija Nikolić
MRK SESVETE: Mudrinjak (9), Panjan (1), Krndelj 8(4), Mršić 1, Potnar 1, Matić 5, Papić, Strbad, Jurakić 2, Jusić 2, Perković 4, Šuker, Krešić 3, Gavrić, Rukavina, Bahtijarević 1. TRENER: Silvio Ivandija