Pjesma, ples i dobra atmosfera

FOTO: Plesni klub Lana s uspjehom organizirao Zelina Cheer Cup 2024.

Premijerno cheerleading natjecanje u Svetom Ivanu Zelini okupilo je 550 natjecatelja iz 10 cheerleading klubova iz cijele Hrvatske, među kojima je bilo i 60-ak natjecateljica s područja Zeline
DSC_6429

U zelinskoj sportskoj dvorani u organizaciji Plesnog kluba Lana održano je plesno cheerleading natjecanje – Zelina Cheer Cupa 2024.. Premijerno cheerleading natjecanje u Svetom Ivanu Zelini okupilo je 550 natjecatelja iz 10 cheerleading klubova iz cijele Hrvatske, među kojima je bilo i 60-ak natjecateljica s područja Zeline.

-Zbog ove djece danas smo svi ovdje. Nadam se da će vam biti lijepo i da će te svi uživati. Hvala svima koji su došli i koji su nas podržali. Drago nam je što smo u Zelini, vjerujem ne posljednji puta. Ponesite svi odavde lijepe uspomene i nova prijateljstva- poručila je ispred organizatora Lana Hukman.

Čast da otvori natjecanje pripala je gradonačelniku Hrvoju Košćecu.

-Veseli me da možemo biti domaćini jednog ovako lijepog događanja u našem gradu. Ovo nije prvi puta da su plesači u Zelini, a ono što vas krasi je puno muzike, puno pljeska i pjesme, kao i vesele atmosfere. Vjerujem kako će te svi uživati- naglasio je Košćec.

Donosimo dašak atmosfere s otvorenja.

Događanja
Sveti Ivan Zelina