I bi svjetlo

FOTO: Pješačko-poučna staza uz Savišće osvijetljena

Osim uređenja pješačko-poučne staze, ulaganjima u Veleševec tu nije bio kraj, jer prethodnih dana završilo je asfaltiranje prometnice od Stružeca do Veleševca ukupne duljine od 2800 metara
DSC_0233

Pješačko-poučna staza uz Savišće u Veleševcu od sinoć je i osvijetljena. Načelnik Ervin Vujica i njegovi najbliži suradnici tim su povodom prošetali stazom, koja je između ostaloga obogaćena klupama za odmor, ali i s dvije sjenice.

-Nakon svih dobivenih dozvola danas smo učinili i taj posljednji korak na ovom projektu. Vjerujem kako će mnogi sada uz toplije dane iskoristiti sve blagodati koje im se pružaju- naglasio je načelnik Orla, Ervin Vujica upoznavši nas pobliže sa stazom.

-Staza je duljine 1100 metara, a na njoj se nalazi 20 klupa, 10 ploča koje opisuju floru i faunu u i oko jezera, a tu su i dvije sjenice.

Osim uređenja pješačko-poučne staze, ulaganjima u Veleševec tu nije bio kraj, jer prethodnih dana završilo je asfaltiranje prometnice od Stružeca do Veleševca ukupne duljine od 2800 metara.

-Cesta je proširena, ima sloj stabilizacijskog betona ispod, kao i dva sloja asfalta. Ono što nas očekuje narednih dana je uređenje bankina i iscrtavanje prometnice- kazao je načelnik Vujica.

Događanja
Orle