Najljepše doba godine

FOTO: Otvorenjem klizališta započeo Advent u Stupniku

Osim klizališta koje je na poklon svim mladima u Stupniku, Općina je i ove godine povodom svetog Nikole organizirala podjelu poklon paketa za najmlađe
DSC_0264

Kazališnom predstavom za djecu “Božić s gospodinom Grincajgom” i otvorenjem klizališta započeo je Advent u Stupniku, koji će potrajati do 8. siječnja do kada će se održati niz zabavno-kulturnih događanja.

Sljedećeg petka 15. prosinca u crkvi svetog Benedikta na rasporedu je koncert ansambla Insurrectio “Radujte se narodi” na kojem će nastupi Franjo i Josipa Bilić, dok će na blagdan svetog Stjepana biti održan koncert grupe Bingo i Ringo.

-Već tradicionalno bit će to jedno lijepo božićno druženje uz kuhano vino, fritule i sve ono što ide uz te dane- ističe načelnik Bruno Perković, kojeg naročito raduje veliki interes djece za klizanjem, koje je u potpunosti besplatno tijekom cijelog Adventa.

-Klizalište će raditi četiri tjedna, a ono što nas čini izuzetkom je podatak kako se klizanje, kao i klizaljke ne naplaćuju. Svi su dobro došli na naše klizalište- poručio je načelnik Perković.

Osim klizališta koje je na poklon svim mladima u Stupniku, Općina je i ove godine povodom svetog Nikole organizirala podjelu poklon paketa za najmlađe.

Događanja
Stupnik