Radno ljeto na dugoselskom području

FOTO: Ostrna dobiva nogostup; uskoro kreću radovi na kružnom toku u Zorićevoj ulici

Kako napreduju radovi danas se nakon početka radova na novom dječjem vrtiću u Ostrni uvjerio i gradonačelnik Nenad Panian
20230824_103259

Radno je ljeto na dugoselskom području. Još krajem lipnja počelo je uređenje Birtovog Klanjca duljine oko 800 metara i nogostupa kroz Veliku i Malu Ostrnu te Leprovicu koji će završiti do proljeća iduće godine.

Kako napreduju radovi danas se nakon početka radova na novom dječjem vrtiću u Ostrni uvjerio i gradonačelnik Nenad Panian.

-Ovo je druga faza gradnje nogostupa koja se sastoji od radova između dvije pruge na ovom području, dok je treća faza nogostup kroz Leprovicu što je sve i predviđeno ovim projektom. Radovi teku punim intenzitetom- kazao je gradonačelnik Panian posebno naglasivši kako će završetkom radova Ostrna biti spojena sa Zorićevom ulicom, gdje je u planu izgradnja kružnog toka, za što je raspisan i natječaj za odabir izvođača radova.

-Rok izvođenja radova je 90 dana. Nadajmo se kako će radovi krenuti do listopada, no to ovisi o provedbi natječaja- istaknuo je Panian, koji je svjestan kako će početkom tih radova nastati veliki prometni kolaps.

Događanja
Dugo Selo