FOTO: Općina Rugvica i GDCK Dugo Selo iznenadili za rođendan devetogodišnju Irenu Pratljačić

Petrinjka, Irea Pratljačić koja s obitelji trenutno boravi u Rugvici, danas slavi deveti rođendan, a tim povodom lijepe želje poželjeli su joj predstvanici Općine i Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo
DSC_9353

Jedna od obitelji s postradalog područja koja je smještena na području Rugvice je i obitelj Pratljačić iz Petrinje. Dašak radosti u njihov je dom unijela proslava devetog rođendana Irene, koju su odlučili posjetiti i razveseliti predstavnici Općine i Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo.

-Irena, povodom tvoga rođendana ja ti želim puno sreće, zdravlja i svega onoga što si ti sama želiš te da budeš sretna. Nadam se da ćeš sljedeći rođendan dočekati u svojoj kući- poželjela je slavljenici predsjednica Općinskog vijeća Ana Munić.

Uz tortu, slavljenica je na rođendanski poklon dobila bicikl, a praznih ruku nisu ostala niti njezina braća Gabrijel i David.

-Malo mi je neugodno, jer nisam u svoj kući. No, bolje da sam tu i da nisam na ulici- rekla nam je slavljenica Irena, koja nije mogla odoljeti, a da se ne proveze na novom biciklu.

-Nedostaju mi prijatelji s kojima volim sve raditi- otkrila nam je Irena, koja nije skidala osmijeh s lica.

 

Događanja
Hrvatska
Općina
Rugvica
Zagrebačka županija