Nastavljen uspješan rad

FOTO: Nogometno središte Vrbovec vraća nekadašnji sjaj

Rad Središta sve je bolji i prepoznatljiviji, što su potvrdili prezentirani rezultati rada, kao i financijsko izvješće iz kojeg je vidljivo kako se sredstva troše transparentno
DSC_0057

Pod predsjedanjem Antonija Badrova održana je sjednica Skupštine Nogometnog središta Vrbovec na kojoj su sve odluke donijete jednoglasno. Rad Središta sve je bolji i prepoznatljiviji, što su potvrdili prezentirani rezultati rada, kao i financijsko izvješće iz kojeg je vidljivo kako se sredstva troše transparentno. To je u svome izvješću potvrdio i Nadzorni odbor.

-Za nama je organizacija i drugog Kupa prstića na kojem je nastupilo 15 ekipa među kojima je Slaven Belupo bio pobjednik. Nastavili smo vođenje liga koje su nam povjerene. U protekloj smo godini dobili tri nova delegata, nastavili smo s organizacijom tečajeva za suce, a uveli smo i novitet sufinanciranja 50 posto troška klubovima prilikom izobrazbe mladih trenera. To ćemo činiti i dalje, kao i kupnju dresova za sve mlađe kategorije koje budu prvaci liga koje vodimo- kazao je u svom izlaganju predsjednik Antonio Badrov.

Financijsko stanje Središte prezentirao je tajnik Marinko Kostiha, koji je kazao kako Središte donosi i novi Statut koji će biti usklađen s novim Zakonom o sportu.

-Dobit ćemo potpuno novi statut koji će nam biti na duže razdoblje, a ne da ga moramo mijenjati od Skupštine do Skupštine-naglasio je Kostiha.

Rad Središta pozdravili su povjerenik za natjecanja NS Zagrebačke županije Dalibor Meić, predsjednik NS Križ Dubravko Poje te predsjednik NS Velika Gorica Željko Mihalj koji je istaknuo kako novo vodstvo vrbovečkog Središta radi sjajan posao.

-Vi svojim radom i entuzijazmom vraćate Središte na one grane gdje ste bili prije 15 godina. Stavili ste naglasak na mlade, stabilizirali ste rad Središta i pokazali jako dobru suradnju- kazao je Mihalj.

Zdenko Stjepan Brezarić najavio je tom prilikom kako Središte za sljedeću godinu u kojoj se obilježava 50 godina od osnutka planira izdati i monografiju, dok je Željko Radotović pozvao Središte da razmisli o novom konceptu finalne utakmice Kupa NS Vrbovec, koja bi se umjesto 15. lipnja igrala u ranijem terminu s time da bi klubovi finalisti bili domaćini, svatko na svome igralištu.

Sport
Vrbovec