FOTO: NK Dugo Selo u korak s trendovima, Fan Shop pun pogodak

U dugoselskom trećeligašu zapuhali su neki novi vjetrovi

U Nogometnom klubu Dugo Selo u posljednjih godinu dana konstantno se događaju pozitivni pomaci prema naprijed. Dolaskom Damira Fintića na mjesto predsjednika i izborom nove Uprave, krenulo se punim jedrima prema naprijed.

Nakon višegodišnjih nastojanja, proljetos je otvoren i suvremeni teren s umjetnom travom, ljetos je organiziran dvodnevni međunarodni turnir prstića i limača koji je okupio 60-ak ekipa, seniorska momčad sjajno pod vodstvom trenera Ivana Božića gura u 3. HNL-Središte, da bi sve to bilo začinjeno otvaranjem Fan Shopa, gdje je klubu punu podršku dao Macron, koji je dobavljač klupske opreme.

-To je bila dugogodišnja ideja koju smo sada uspjeli realizirati. Pohvala za realizaciju ovoga ide našem direktoru marketinga Stjepanu Papcu, koji si je dao truda oko realizacije ove ideje. Bez podrške Grada i gradonačelnika Nenada Paniana koji nam je dao svesrdnu podršku za buduće projekte, sve je puno lakše- kazao je ponosni predsjednik Damir Fintić, ističući kako je Fan Shop samo zamašnjak za ono što tek slijedi-privlačenje jačih sponzora.

-Ponosni smo na ovaj Fan Shop, kojim se mogu pohvaliti rijetki drugoligaši, a kamoli trećeligaši. Mi idemo u korak s našim ambicijama, a korak prema tome bilo je i ovo- istaknuo je Stjepan Papac.

Nenad Panian, gradonačelnik Dugog Sela, na otvaranju je, uz par prigodnih rečenica, izvlačio i tombolu, a tri mlada dobitnika nagrađena su Macronovim vaučerima.

Sve u svemu u dugoselskom trećeligašu zapuhali su neki novi vjetrovi.