FOTO: MRK Ivanić primjer je malog i uspješnog kluba

-Daljnja afirmacija mladih igrača koji su nositelji seniorske momčadi koja se natječe u Prvoj ligi i dalje je jedan od naših glavnih ciljeva- ustvrdio je predsjednik MRK Ivanić, Josip Majdek na jučer održanoj 56. sjednici Skupštine kluba.

U izlaganju predsjednika, ali i trenera moglo se čuti kako je MRK Ivanić danas uspješna i stabilna sredina koja je u posljednjih godinu dana ostvarila brojne organizacijske, ali i financijske pomaka prema naprijed. Osim što je uspostavljena nova organizacijska struktura kluba te imenovan sportski direktor Igor Abramović, veliki pomaci ostvareni su i na drugim poljima, pogotovo u onom financijskom dijelu, gdje je klub uspio sanirati preneseni manjak iz prethodnih godina.

-Ostvarili smo gotovo sve zadane ciljeve za 2017. godinu te smo stvorili uvjete za nadogradnju sustava. Želja nam je u narednom razdoblju realizirati sve projekte koje prijavljujemo na raspisane Javne pozive, a sve s ciljem da se što više djece i mladih uključi u rad našeg kluba te popularizira sport i zdrav način života. Također, želimo i povećati broj sponzorstava i donacija kako bi uspjeli u ostvarenju svih svojih ciljeva- zaključio je predsjednik Majdek.

MRK Ivanić danas u sustavu natjecanja ima 115 dječaka koji nastupaju za jednu od osam klupskih selekcija. Upravo, to je i najveće klupsko bogatstvo što su u svojim govorima istakli i gosti skupštine.