NK Mraclin s ponosom korača prema prvom stoljeću

FOTO: Miroslav Iličić novi predsjednik Nogometnog kluba Mraclin: Samo jedinstvom i zajedništvom možemo i dalje napredovati

Iako se na čelnom mjestu kluba dogodila promjena, NK Mraclin i dalje nastavlja u istom sastavu, jer dosadašnje vodstvo nastavlja raditi u istom sastavu
DSC_8669

Skupština Nogometnog kluba Mraclin sudeći prema odazivu skupštinara, kao i gostiju, koji su se u Društvenom domu u Mraclinu okupili u velikom broju, događaj je koji se u ovom turopoljskom mjestu željno iščekuje. Uz predstavnike mjesnih udruga, prijateljskih klubova, skupštinu svu svojim dolaskom uveličali i predstavnici Nogometnog saveza Velike Gorice, tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice Darko Blažinčić, zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec te gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnik Krešimir Ačkar koji je u Mraclin stigao s najbližim suradnicima zamjenikom Nevenom Karasom, pročelnicom Lanom Krunić Lukinić, direktom VG Komunalca Juricom Mihaljem i ravnateljicom VEGORA-e Matejom Kalisar.

Klub trenutno, kako je istaknuo akademik Željko Cvetnić proživljava svoje zlatno razdoblje. Seniorska momčad s uspjehom se natječe u 4. NL, broj djece u školi nogometa raste, a uvjeti u Grabi svakim su danom sve bolji. Sve to potpisuje mlada i poletna Uprava kojom je u posljednjih osam godina predsjedao Goran Vukašinec, koji se odlučio povući s čelnog mjesta prepustivši svoju poziciju Miroslavu Iličiću, dok će on u narednom četverogodišnjem razdoblju obnašati dužnost tajnika.

-Za nama je još jedna izazovna godina u kojoj smo jako dobro radili, trenirali, igrali i gradili- naglasio je na početku svoga izvješća sada već bivši predsjednik mraclinskoga kluba Goran Vukašinec istaknuvši s ponosom kako klub bez prestanka djeluje već 92 godine.

-Prošle smo godine uveli godišnju Gold ulaznicu za domaće utakmice te platformu Informer NK Mraclin, kroz koju smo prikupili određena sredstva za naše najmlađe selekcije. Tereni naše Stare i Nove grabe ponos su našeg kluba, a kako bi tome tako i bilo potrebno je puno truda i rada. U konkurenciji velikih gradova i i općina, na papiru mali Mraclin pokazao je zapravo koliko je velik i kako se njime možemo ponositi- poručio je Vukašinec.

Iako se na čelnom mjestu kluba dogodila promjena, NK Mraclin i dalje nastavlja u istom sastavu, jer dosadašnje vodstvo nastavlja raditi u istom sastavu. Uz predsjednika Miroslava Iličića i dalje će biti Luka Cvetnić i Matija Kos kao dopredsjednici, blagajnik Marko Kos, tajnik Goran Vukašinec te tehnički direktor Dražen Dandić.

-Hvala svima na potpori i što ste podržali moje imenovanje za predsjednika. Hvala i novim članovima koji su nam se pridružili u Upravnom odboru i što će svojim angažmanom doprinijeti još boljem radu. Naš klub do sada je krasilo veliko jedinstvo i zajedništvo, a to je doprinijelo razvoju kluba na svim razinama. Vjerujem kako ćemo i dalje nastaviti voziti po istim tračnicama, jer samo tako možemo ići prema naprijed- rekao je novoizabrani predsjednik Miroslav Iličić.

O radu kluba pohvalno su u svojim govorima govorili odreda svi govornici. Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec istaknuo je kako u Mraclin uvijek rado dolazi i nastoji pomoći kada god je to moguće. A da će klub i dalje imati svesrdnu pomoć grada ponovio je gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji u Mraclin nije došao praznih ruku, već je novoizabranom predsjedniku poklonio lopte i markere, dok je on za uzvrat dobio prikladnu klupsku majicu.

Druženje je završetkom skupštine nastavljeno uz večeru i svirku Alibija.

Sport
Velika Gorica