FOTO: Lučko nosi tri boda sa Sajmišta

Rezime susreta može se sažeti u rečenicu: Vrbovec je izgubio časno!
vl1

Lider treće lige Lučko sa Sajmišta nosi sva tri boda, pobjedom 2-1. Prvo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji gostiju, koji su došli pokazati tko je „gazda na terenu“: u 3. minuti Čičković je s ruba šesnaesterca pogodio prečku, a već u 22. minuti Lučko vodi, golom Kelave. Malo kasnije zaprijetili su ozbiljno Rak, pa opet Čičković. Tek u posljednjoj minuti prvog dijela domaćin je uputio prvi ozbiljan udarac prema gostujućim vratima. Martinović je lijepo tukao, ali je lopta, uz pomoć vratara i stative, završila u korneru.

U nastavku susreta domaćin je na teren istrčao s novom energijom. Josip Colarić volej-udarcem pogađa vanjsku mrežu. Uzvraćaju gosti u 62. minuti, ali je Kelavin udarac s dva metra ukrotio Zrinščak. Onda, u 70. minuti Toš, netom što je ušao u igru, pogađa za 0-2.

Samo malo kasnije gledali smo četiri minute sudačke neodlučnosti i manjak koordinacije s pomoćnikom Sušnjem. U gostujućem je šesnaestercu netko igrao rukom. Sudac Radinić iz Karlovca pokazao je na bijelu točku, onda loptu izvukao izvan šesnaesterca, pa opet prema penalu, i na koncu, ipak slobodan udarac na 17 metara…

Samo 15 minuta kasnije domaćin smanjuje rezultat, prekrasnim euro-golom mladog Bubnjara, koji se na 18 metara efektno izborio za loptu i odmjerenim volej-udarcem zabio u lijeve rašlje.

U posljednjoj minuti sudačke nadoknade vremena domaći kapetan Ćosić zaradio je (zbog naguravanja s gostujućim igračem drugi žuti, znači, crveni karton).

Rezime susreta može se sažeti u rečenicu: Vrbovec je izgubio časno!

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija