Bez izgubljene utakmice do naslova

FOTO: Limačice otvorile HORUGVIĆ, Sutla Laduč ponijela pobjednički naslov

Ovogodišnje izdanje turnira koji se igra do nedjelje okupit će 70-ak ekipa
WhatsApp Image 2024-01-03 at 09.53.42 (3)

Nogometni klub Rugvica Sava nastavio je tradiciju te je početkom ove godine organizirao novo izdanje HORUGVIĆA, malonogometnog turnira za mlađe kategorije. Čast da otvore ovogodišnji turnir pripala je limačicama, koje su premijerno zaigrale na rugvičkom malonogometnom turniru.

Turnir limačica je okupio sedam ekipa koje su jednostrukim ligaškim sustavom odigrale turnir na kojem su prvo mjesto osvojile nogometašice Sutle Laduča koje su u šest odigranih utakmica ostvarile isto toliko pobjeda uz gol razliku 19:0. Drugo mjesto osvojio je Agram, dok su treće bile igračice Marije Bistrice.

Uz njih, na turniru su još sudjelovale ekipe Sesvetskog Kraljevca, Cro girls team, Mladost Buzin i ŽNK Dinamo.

Uz tri prvoplasirane ekipe nagrađene su i najbolje pojedinke – vratarka Nika Kolarić (ŽNK Sutla Laduč) koja nije primila niti jedan zgoditak u šest odigranih utakmica, igračica Lana Vodopija (ŽNK Sutla Laduč) i strijelkinja Nika Šlapak.

-S obzirom na to da i u našem klubu treniraju djevojčice, pokušali smo sve to malo podići na nivo više, kako bi te djevojčice imale gdje odigrati turnir, koji su prava rijetkost. Ono što ovaj turnir čini posebnim je da svako godište igra za sebe, odnosno mlađa djeca ne igraju protiv starije- kazao nam je Darko Maras iz NK Rugvica Sava.

Turnir se danas nastavlja s mlađim pionirima, a uzbuđenja na parketu rugvičke dvorane potrajat će do nedjelje kada se igra turnir limača.

Brdovec
Rugvica
Sport