U Rugvici održana izborna skupština

FOTO: Leon Lukinić i dalje predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije

Lukinić na izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a koja je održana u Rugvici nije imao protukandidata, a uz novog predsjednika izabran je i novi Županijski odbor od 15 članova
DSC_8739

Mladež HDZ-a Zagrebačke županije iskazala je povjerenje dosadašnjem predsjedniku Leonu Lukiniću da i u narednom mandatnom razdoblju vodi stranku. Lukinić na izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a koja je održana u Rugvici nije imao protukandidata, a uz novog predsjednika izabran je i novi Županijski odbor od 15 članova.

-Iza nas je dobro razdoblje u kojem je naša organizacija proglašena najboljom na nivou Hrvatske. Vjerujem kako ćemo u tome smjeru raditi i dalje- kazao je predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije Leon Lukinić, pozvavši mlade na daljnji angažman.

U ime HDZ-a Zagrebačke županije novoizabranom predsjedniku čestitao je tajnik Mato Čičak, ujedno i domaćin izborne skupštine.

-U nadolazećoj superizbornoj 2024. od Mladeži očekujemo veliku pomoć, jer Mladež je uvijek odrađivala veliki posao- naglasio je Čičak.

Skupštini se odazvao i predsjednik Mladeži HDZ-a na nacionalnom nivou Maksimilijan Šimrak, zahvalio se vodstvu Mladeži na odličnoj suradnji u protekle dvije godine.

-Imali smo odličnu suradnju na svim razinama. Za nama su dvije specifične godine u kojima nije bilo izbora, no mi smo to iskoristili s mnoštvom aktivnosti kako bismo ostali na “radnoj temperaturi”, jer Mladež je jako bitna u svim izbornim ciklusima- kazao je Šimrak čestitavši Lukiniću na još jednom mandatu na čelu Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije.

Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija