FOTO: Kurilovec i Bistra podijelili bodove

Po izuzetno teškom terenu i prohladnom vremenu Kurilovec i Bistra odigrali su 1:1
DSC_7095

Još dva boda otišla su u nepovrat na Udarniku, nakon današnjeg remija Kurilovca i Bistre koji su po prohladnom vremenu i teškom terenu odigrali 1:1: Upravo je težak teren, kojeg je dodatno natopila kiša koja je jučer padala, učinili svoje, tako da je na njemu bilo ne mogu razviti kombinatornu igru, kojoj teži sastav Perica Vidaka. S druge pak strane, ekipama koje se brane, ovakvi su tereni “bogom dani”.

Utakmica po domaću momčad nije mogla bolje krenuti, jer u 8. minuti sutkinja Jelena Kumer po prvi je puta pokazala na bijelu točku nakon igranja rukom Bistrina stopera. Siguran s bijele točke bio je Luka Sedlaček. Nažalost, samo koju minutu kasnije glavna je sutkinja ostala nijema nakon što je u šesnaestercu Bistre, prekršajem zaustavljen Marin Matoš. U 25. minuti Sedlaček se našao u mat poziciji s protivničkim vratarem, no njegov je udarac završio u bloku.

Po drugi je puta Kumerova na bijelu točku pokazala u 34. minuti, nakon što je rukom igrao domaći stoper Antonio Ćosić. Siguran realizator bio je Mario Rašić, koji je loptu poslao u jednu, a vratara u drugu stranu.

Pokazat će se kasnije da je to bio i konačan rezultat utakmice, u kojoj su domaćini pokušali sve ne bi li stigli do drugog pogotka. No, težak teren jednostavno nije im dozvolio igru kakvoj teže, a “dizanje” lopte, odgovaralo je gostima koji su sve njihove pokušaje uglavnom sigurno raščišćavali.

3. HNL, 16. KOLO
NK KURILOVEC – NK BISTRA 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Sedlaček (8-11m), 1:1 Rašić (25-11m)
NK KURILOVEC: Debijađi, Spudić, Ćosić, Marinić, Tominac (od 63. Pavlak), Sedlaček (od 74. Martinović), Matoš, Čurek, Čunčić, Muhar (od 46. Sudar), Rajić. TRENER: Perica Vidak
NK BISTRA: Rihtar, Lovrić (od 69. Matos), Kotarski, Šturlan, Jolić, Grozdek, Rašić, Misimi, Atlija (od 89. Brezec), Šinko, Kunštić. TRENER: Bernard Gulić

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija