FOTO/ KRENULI NOGOMETAŠI LUKAVCA: Hrvoje Humeljak i Marijan Grdenić u starom jatu

Nogometaši Lukavca pod vodstvom trenera Slavena Batovanje započeli su jučer s pripremama za novu sezonu u Četvrtoj ligi

Nogometaši Lukavca pod vodstvom trenera Slavena Batovanje započeli su jučer s pripremama za novu sezonu u Četvrtoj ligi. Lani su Lukavčani premijerno zaigrali u četvrtom rangu gdje su slijedom razno-raznih okolnosti bili u donjem dijelu poretka. Ove sezone takav se scenarij želi izbjeći.

Klupska je želja biti pri vrhu, a svi vjeruju kako će tome tako i biti, jer momčad je osnažena s nekoliko provjerenih imena među kojima su svakako najzvučnija ona Hrvoja Humeljaka iza kojeg je iskustvo igranja drugoligaškog i trećeligaškog nogometa te Marijana Grdenića koji su u Lukavec vraća nakon uspješnih epizoda u Kurilovcu, Vinogradaru i Jarunu.

Uz njih, još su angažirani Domagoj Lagundžija, Matej Puntarić i Marin Mamić, a Uprava kluba je u pregovorima s još nekoliko mlađih igrača.

-Sami sebi smo zadali da u klubu igraju te da se dovode domaći, mladi i kvalitetni igrači za ovaj rang. Vjerujem kako smo po tom pitanju napravili dobar posao- rekao nam je predsjednik Goran Guteša.

U narednih šest tjedana momčad će trenirati na igralištu u Lukavcu, gdje će se odigrati i sve pripremne utakmice.

-Radit ćemo četiri treninga tjedno, a subotom ćemo igrati utakmice, pri čemu su nedjelja i četvrtak slobodni dani- o priprema će trener Slaven Batovanja koji su puno optimizma gleda prema novoj sezoni.

-Pojačali smo se na mjestima gdje smo trebali. Vjerujem kako će to biti dostatno za iskorak prema naprijed, odnosno prema gornjem dijelu tablice- istaknuo je Batovanja.

Prvu pripremnu utakmicu momčad će odigrati već u subotu protiv Jaruna, potom slijede utakmice protiv Rudeša (25. srpnja), Dubrave Tim kabel (29. srpnja), Sloge Grdelj (5. kolovoza), 8. kolovoza na rasporedu je Kup susret protiv HNK Gorice, dok će se 14. kolovoza igrati protiv Kurilovca. Također, momčad će 1. kolovoza sudjelovati na turniru u Meštrici.

Uz predsjednika Gorana Gutešu, dobrodošlicu igračima zaželjeli su i dopredsjednik Saša Markulin, Tomislav Gligora te Zvonko Sedmak.