Najbolje ambasadorice svoje općine

FOTO: Klinčaselskim mažoretkinjama 35 medalja na “Prvom i Višem koraku” u Karlovcu

Ovo su odlični rezultati, a pred nama su pripreme za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Varaždinu 11. i 12. svibnja, poručila je predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja Katarina Sakoman
image3

Klinčaselske mažoretkinje u nedjelju su sudjelovale na natjecanju Središnje Hrvatske u kategorijama “Prvi” i Viši korak” koje je održano u Karlovcu u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i Karlovačkih mažoretkinja.

Pravo natjecanja u navedenim kategorijama imaju sve djevojčice i djevojke u dobi od 4 do 9, odnosno od 10 do 25 godina. Ovogodišnje natjecanje okupilo je više od 500 djevojaka.

Klinčaselske mažoretkinje su se natjecale u obje kategorije te su osvojila 35 medalja, od toga 25 zlatnih i 10 srebrnih.

-Iznimno smo ponosni na naše djevojčice i djevojke koje svake godine osvajaju odličja i predstavljaju svoju općinu na najbolji mogući način po čitavoj Hrvatskoj i Europi. Ovo su odlični rezultati, a pred nama su pripreme za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Varaždinu 11. i 12. svibnja- poručila je predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja Katarina Sakoman.

Događanja
Klinča Sela