FOTO: Klinča Sela u potpunosti financirala boravak 10 djece na ljetovanju u Novom Vinodolskom

Osim radionica djeca su imala organiziranu školu plivanja te radionice iz područja djelovanja i rada Crvenog križa te radionice na temu Prevencija trgovanja ljudima
291984013_1308578276217031_1786739584513961214_n GDCK Jastrebarsko

Tradicionalno, kao i prijašnjih godina, GDCK Jastrebarsko organiziralo je odlazak djece na ljetovanje u Dom Crvenog križa u Novom Vinodolskom. Općina Klinča Sela financirala je boravak za 10 djece, a ukupno je ljetovalo 45 dijete.

Ove godine slobodno vrijeme bilo je organizirano tako da su bile osmišljene kreativne radionice, a vodile i osmišljavale su ih voditeljice. Cilj kreativnih radionica bio je da se kvalitetno i smisleno ispuni slobodno vrijeme djeci te da se međusobno bolje upoznaju i razviju svoje potencijale. Osim radionica djeca su imala organiziranu školu plivanja te radionice iz područja djelovanja i rada Crvenog križa te radionice na temu Prevencija trgovanja ljudima.

GDCK Jastrebarsko

-Djeca su imala organiziranu i jutarnju tjelovježbu, a u predvečerje štafetne igre, nogometni turnir, badminton i graničara. U večernjim satima bio je organiziran raznolik sadržaj, Izbor za najuredniju sobu, Eurosong u Novom i Plesnjak. Imali smo organiziranu radionicu pružanja prve pomoći na kojoj su voditeljice realističkim prikazom rana djeci približila stvarnu situaciju i pokazale im način pružanja pomoći unesrećenim osobama- izvijestila nas je ravnateljica GDCK Jastrebarsko Dunja Vlašić uz poruku;

-Ovo ljetovanje služi na čast općini Klinča Sela te smo zahvalni jer su prepoznali vrijednost i važnost provedbe ovog projekta.

Događanja
Hrvatska
Klinča Sela
Općina
Zagrebačka županija