U Dubravi se slavi dvostruka kruna

FOTO: Juniori Dubrave ponos nogometnog kluba; Stjepan Babić: Ovi dečki su budućnost

U posljednjoj utakmici u Gaju, Dubravci su slavili s 15:2
WhatsApp Image 2023-06-09 at 19.32.32

Samo dan nakon što su osvojili naslov pobjednika Kupa Nogometnog središta Vrbovec, juniori Dubrave ponovno su imali razloga za slavlje. Naime, utakmicom u Gaju završili su jednu fantastičnu sezonu u kojoj su osvojili dvostruku krunu. Naslov prvaka Lige NS Vrbovec osiguran je ranije, tako da je posljednja utakmica bila odrađivanje posla, što su mladi Dubravci shvatili vrlo ozbiljno te su svoje vršnjake porazili s 15:2.

-Pun sam dojmova, no sve zasluge idu ovim dečkima koji su najzaslužniji za ovo što nam se dogodilo- istaknuo je trener Stjepan Babić po povratku u Dubravu, gdje je nastavljeno veliko slavlje.

-Ovi su dečki budućnost našeg mjesta i mislim da je ovo tek početak onog nečeg velikog što će stvoriti. Uvjeren sam kako će velika većina njih ostati u nogometu- naglasio je Babić, poručivši kako svi imaju itekako razloga za slavlje.

-Slavimo već drugi dan i slavit ćemo cijeli vikend, jer smo to zaslužili. Nadali smo se osvajanju prvenstva, dok smo u Kupu čekali svoju šansu. Lani smo bili blizu, a eto ove smo ga godine uzeli uz malo sreće. No, sreća prati hrabre- poručio je Stjepan Babić.

Momčad Dubrave do naslova je predvodio Marcel Matejak, koji je s 31 postignutim golom, najbolji strijelac lige.

 

Dubrava
Sport