FOTO: Iza mladih rugvičkih nogometaša tri su prekrasna dana u Stari Gradu

Limači i mlađi pioniri Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 vikend su proveli u Stari Gradu na otoku Hvaru gdje su od petka bili u uzvratnom posjetu kod sportskih prijatelja iz Hrvatskog nogometnog kluba Jadran.

Bio je to izlet prepun zabave, druženja i izleta brodom, uz nezaobilazan sportski susret. Rezultati odigranih utakmica ionako su ostali u drugom planu, jer igrači te vodstvo kluba vratili su se prepuni dojmovi iz Stari Grada, gdje su im domaćini priredili sve kako bi se osjećali kao kod svoje kuće.

-Hvala načelniku Mati Čičku te njegovom kolegi Antoniju Škarpi koji su potpisivanjem Povelje o prijateljstvu omogućili da dođe do ovog lijepog prijateljstva i upoznavanja novih sportskih prijatelja. Hvala vam na svemu što činite za sport, a mi ćemo s ponosom i dalje najbolje što znamo prezentirati naš klub i Općinu ma gdje god bili- istaknuli su iz Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976.

U znak zahvale domaćinu, NK Rugvica Sava 1976 pozvala je sportske prijatelje iz Jadrana na ljetni turnir HORUGVIĆ, koji se organizira povodom dana Općine krajem kolovoza.