FOTO: Ivanu Bucini Grb Općine Orle, dodijeljeno i sedam Zahvalnica

Oni Općinu Orle čine boljim mjestom
DSC_6663

Općina Orle uz blagdan svetog Bartola slavi svoj dan. Tim je povodom održana i svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su istaknutim pojedincima od strane načelnika Ervina Vujice i predsjednika Općinskog vijeća uručena Javna priznanja.

Najviše općinsko priznanje, Grb Općine Orle za nesebičan humanitarni rad na području udomiteljstva primio je Ivan Bucina iz Drnka, koji se udomiteljstvom bavi već 31 godinu.

Uz Grb Općine, dodijeljeno je i sedam Zahvalnica koje su primili Stjepan Davutović za razvoj društvenih odnosa te za nesebičan rad za razvoj lokalne zajednice. Konjički centar Miklin Zahvalnicu je primio za turističku promidžbu općine, dok je za promidžbu općine kroz kulturno umjetničku djelatnost i očuvanje kulturne baštine i tradicijskih običaja Zahvalnicu zavrijedila Snježana Marcijan.

Za sjajne sportske rezultate Zahvalnicom su nagrađene perspektivne judašice Zara Hrvojić i Ana Britvec. Stožer civilne zaštite Zahvalnicu je zavrijedio za aktivnosti i doprinos prilikom pandemije koronavirusa i nakon razornog potresa, dok je zbog aktivnosti u vatrogastvu Zahvalnicu primio i Nikica Dragojević.

-Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što se mogu zahvaliti u ime svih nagrađenih. Ovo je jedan veliki poticaj za sve nas da radimo i dalje- u ime svih nagrađenih rekao je Ivan Bucina.

Događanja
Hrvatska
Općina
Orle
Zagrebačka županija