Revija mladosti i uspjeha

FOTO: Ines Nikić i Lovro Paun najbolji rugvički sportaši

Uz najbolje pojedince i kolektive, nagrađeni su i brojni mladi sportaši iz svih klubova, kao i najbolji u parasportu, gdje je najboljim proglašen Kristijan Burušić
1

Zajednica sportskih udruga Općine Rugvica proglasila je najbolje u sportu za 2023. godinu. Ines Nikić (ŽRK Rugvica) i Lovro Paun (SK Silver Eagle) proglašeni su za najbolju sportašicu i sportaša, dok je ŽRK Rugvica ekipa U12 i Škola nogometa NK Rugvica najbolja ekipa i momčad.

-I prošlu godinu obilježili su lijepi sportski rezultati. Naš je naglasak na mladima, a više od 500 sportaša i njihovih obitelji lijepa je brojka- istaknuo je predsjednik Sportske zajednice općine Rugvica Robert Munđer, zahvalivši se Općini i načelniku Mati Čičku na kontinuiranom praćenju.

Rugvičkim sportašima i sportašicama na postignutom uspjehu došao je čestitati i tajnik zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun, koji je naglasio kako je Rugvica općina sporta.

-Uvijek se lijepo prisjetiti rezultata i sportskih uspjeha iz 2023. godine. Rugvica se ima čime pohvaliti na nivou Zagrebačke županije, jer njihovi sportaši redovito osvajaju i nagrade na županijskim priredbama proglašenja najboljih- poručio je Makarun.

2023. u potpunosti je obilježio Savate klub Silver Eagle čiji je član Lovro Paun proglašen za najboljeg sportaša, Danijel Cezar najbolji je trener, Hrvoje Velić sportski djelatnik, dok je klub ponio titulu najuspješnijeg sportskog kolektiva.

-Radimo nepune tri godine, a u tom kratkom periodu bili smo domaćini Europskog prvenstva, a naši natjecatelji sudjeluju na brojnim natjecanjima. Iz godine u godinu rastemo, a taj rad se itekako vidi- istaknuo je Hrvoje Velić.

Uz najbolje pojedince i kolektive, nagrađeni su i brojni mladi sportaši iz svih klubova, kao i najbolji u parasportu, gdje je najboljim proglašen Kristijan Burušić.

Rugvica
Sport