Veselo je na Dudnjaku

FOTO: Hrvatski časnički zbor Vrbovec skuhao najbolji gulaš u Dubravi

Natjecanje je okupilo 10 ekipa; Goveđi gutaš, Hrvatski časnički zbor Vrbovec, Burazeri, Purgeri, Probušeni kotlić, Žeđna mafija, Veseli Moslavci, A je to, Zlatni zub i Ekipa iz Luke
DSC_8638

Već tradicionalno povodom proslave Dana Općine Dubrava održava se Gulašijada za čiju je organizaciju zadužen Branko Perinić, predsjednik Lovačkog društva Golub Dubrava. Natjecanje je okupilo 10 ekipa; Goveđi gutaš, Hrvatski časnički zbor Vrbovec, Burazeri, Purgeri, Probušeni kotlić, Žeđna mafija, Veseli Moslavci, A je to, Zlatni zub i Ekipa iz Luke.

-Ima nas nešto manje nego prijašnjih godina, jer su nam neke ekipe u zadnjim čas otkazale sudjelovanje. Bez obzira na to, imamo jedno prekrasno druženje. Iako će neki reći samo deset ekipa, one dišu kao jedna- istaknuo je Branko Perinić, kazavši nam kako su za kuhanje bila predviđena tri sata.

-Tri sata su sasvim dovoljna da se skuha dobar gulaš. Meso za pripremu podijelilo je Lovačko društvo Golub Dubrava, a ove godine to je bilo meso od divlje svinje, što je dovoljno da se skuha 15 litara gulaša- rekao je Perinić.

Prema ocjenama tročlane sudačke komisije najbolji gulaš ove godine skuhao je Hrvatski časnički zbor Vrbovec, drugo mjesto pripalo je ekipi A je to, dok su treći bili dečki iz Žeđne mafije.

Događanja
Dubrava