FOTO: Elza i Stjepan Košutić obilježili 70 godina braka

Podružnica umirovljenika Ključ, koja djeluje u sastavu Udruge umirovljenika Općine Brdovec, broji 130 članova. To je uobičajeno brojno stanje ove podružnice koja je tijekom prošle godine sedam svojih članova ispratila na vječno počivalište, a njihovim obiteljima izrazili su iskrenu sućut.

Upravni odbor tijekom godine redovito se sastajao i donosio odluke o raznim aktivnostima. A imali su ključanski umirovljenici raznolik program koji im je nudio izlete na more, u toplice, u unutrašnjost Hrvatske, druženja, zabave… Unatoč brojnim aktivnostima, izazov je kad se treba organizirati izlet jer je odaziv slab.

-Kada pitamo treba li organizirati izlet, svi su za, a kad treba ići na izlet onda kao da tražimo jamca za kredit, nikome se ne ide- rekla je predsjednica ključanskih umirovljenika gđa Prekratić.

Čestitke na ostvarenim rezultatima domaćinima su uputili zamjenik načelnika Općine Brdovec Stjepko Rukelj te predsjednik Udruge umirovljenika Općine Brdovec Željko Gašparinčić, a posebno svečano je bilo u trenutku darivanja Elze i Stjepana Košutića koji ove godine obilježavaju 70 godina braka.