FOTO: Dvije svjetske bronce stigle u Sveti Ivan Zelinu, Martini Žilić i Alenu Nokaju priređen doček

Zelinski savataši, još jednom su potvrdili status ponajboljih gradskih sportaša koji se redovito vraćaju s medaljama s najvećih svjetskih savate smotri
308506974_488409756633381_549121655429133323_n

Od 21. do 24. rujna u Milanu je održano Svjetsko prvenstvo u savateu koje je okupilo 250 natjecatelja iz 39 zemalja, među kojima je bila i reprezentacija Hrvatske, čije su boje branila i dva člana Savate kluba Čigra – Martina Žilić i Alen Nokaj.

Zelinski savataši, još jednom su potvrdili status ponajboljih gradskih sportaša koji se redovito vraćaju s medaljama s najvećih svjetskih savate smotri.

-Za Martinu je ovo veliki povratak. Šteta zbog minimalnog poraza u borbi za finale- istaknula je trenerica Željka Jarec Bukal.

Alen Nokaj, najbolji sportaš Zagrebačke županije i Svetog Ivana Zeline za 2021. svoju je skupinu odradio besprijekorno, no nažalost poražen je u borbi za finale.

-Ostaje žal, no možemo biti ponosni i sretni postignutim rezultatima- kaže nam Željka, koju je naročito, kao i njezine sportaše obradovao doček ispred Gradske sportske dvorane kojem su nazočili svi najvažniji ljudi iz gradskog života predvođeni gradonačelnikom Hrvojem Košćecom.

-Veliko hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj doček i ove medalje učinili još sjajnijima- poručila je Željka Jarec Bukal.

Grad
Hrvatska
Sport
Sveti Ivan Zelina
Zagrebačka županija