Održana 119. skupština

FOTO: DVD Lupoglav uz vatrogasnu zaštitu nezaobilazan je sudionik svih društvenih događanja

Predsjednik Jurica Ivanić naglasio je kako je društvo uspješno realiziralo sve zacrtane aktivnosti, od nabavke opreme do nastavka školovanja vatrogasaca
WhatsApp Image 2024-02-10 at 21.13.05

Sezona je godišnjih skupština. Vrijeme je da se podvuče crta na učinjeno u prethodnoj, ali i najave planove za nadolazeće razdoblje. DVD Lupoglav pod predsjedanjem predsjednika Jurice Ivanića održao je 119. skupštinu, kojoj su uz članove društva, mještane i prijateljska društva nazočili predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Vinojčić i načelnik Tihomir Đuras.

Predsjednik Jurica Ivanić naglasio je kako je društvo uspješno realiziralo sve zacrtane aktivnosti, od nabavke opreme do nastavka školovanja vatrogasaca koji su spremni odgovoriti na svaki izazov, što se vidjelo i za vrijeme srpanjskog nevremena, kada su vatrogasci u kratkom roku odradili sve intervencije koje su bile stavljene pred njih. Osim toga, vatrogasci iz Lupoglava aktivni su i u protupožarnim aktivnostima, kao i cjelokupnom društvenom životu svoga mjesta.

Na tome im je čestitao i načelnik Tihomir Đuras, obećavši daljnju pomoć kako vatrogascima, tako i ostalim udrugama koje djeluju u mjestu.

Brckovljani
Događanja