Lani 4 intervencije

FOTO: DVD Kupljenovo značajne napore ulaže u školovanje svojih kadrova

U Kupljenovom je aktivno više od 50 članova od čega njih više od 20 može u svakom trenutku biti na pomoći ako zatreba
334384806_734419758192759_2588963604773639847_n

Školovanja i edukacije članova jedno su od osnovnih postulata djelovanja DVD-a Kupljenovo, a to dokazuje broj članova koji su dobili uvjerenja o završenom školovanju. To je i nadalje glavno usmjerenje čelnika DVD-a Kupljenovo, jer školovan i uspješan vatrogasac uspješno može pomoći prilikom sve nepogode, ali i prije nego se dogodi može ju spriječiti.

U Kupljenovom je aktivno više od 50 članova od čega njih više od 20 može u svakom trenutku biti na pomoći ako zatreba, više od dvadesetak imaju mladih koji će biti nositelji društva u bliskoj budućnosti, a imaju i desetak podupirućih članova.

Prošle godine izlazili su na četiri intervencije, ali su tijekom godine sudjelovali na brojnim vježbama, te su sudjelovali na natjecanjima odakle su se dosta često vraćali s pokalima i medaljama. Radili su vatrogasci i na prostornom uređenju te su s članovima Vijeća MO Kupljenovo uredili dva kontejnera, ali su uredili i spremište.

-Tamo gdje je mladost, tamo je naša sadašnjost i budućnost. Dijelim sreću s vama budući da ste dobra ekipa, a tamo gdje je dobra ekipa i prijateljstvo – tamo je i uspjeh. Ovo društvo djeluje duže od 70 godina i normalno je da ima uspona i padova, a danas se ovdje vidi da vi sigurno imate budućnost bez obzira na sve što se događalo proteklih sedam desetljeća. Mi ćemo i dalje pratiti vaše potrebe za uređenje prostora i ostale aktivnosti, a posebno me raduje vaša suradnja s vijećem mjesnog odbora, rekao je gradonačelnik Željko Turk.

Domaćine je pozdravio i Stjepan Ptiček, a posebne čestitke uputio je svima koji su završili školovanje, ali i onima koji su svoja priznanja dobili za dugogodišnji rad u vatrogastvu.

Događanja
Zaprešić