FOTO: DVD Klinča Sela na ponos svoga kraja već 70 godina

Svečano je za vikend bilo u Klinča Selu, gdje je tamošnje vatrogasno društvo proslavilo 70 godina neprekinutog rada i djelovanja

Svečano je za vikend bilo u Klinča Selu, gdje je tamošnje vatrogasno društvo proslavilo 70 godina neprekinutog rada i djelovanja. Predsjednik društva, Antonio Grubiša s ponosom nam je kazao kako su brojne generacije vatrogasaca pisale povijest društva, koje se zahvalilo istaknutim pojedincima, kao i svima onima koji su u proteklom periodu pratili rad društva.

-Sve je super prošlo. Bilo je lijepo, a naročito nas je obradovao poklon Općine, koja nam je uručila opremu za tehničke intervencije-vatrogasne škare vrijednu 225 tisuća kuna, na čemu im se i ovim putem zahvaljujemo- ističe predsjednik Antonio Grubiša te najavljuje daljnji prosperitet društva.

-Idemo dalje još jače i bolje- zaključuje predsjednik DVD-a Klinča Sela koja danas broje 70-ak članova.

Proslavi se odazvao i načelnik Miljenko Vučković, koji je istaknuo kako su vatrogasci ti koji su prvi prisutni i dostupni u kriznim situacijama.

-Upravo zbog toga ste ponos naše zajednice i na tome vam treba čestitati. Da bi to bilo tako potrebna je suradnja s Općinom, a mi smo to postigli. Čestitam vam na dosadašnjem radu i želim puno uspjeha u budućnosti- istaknuo je načelnik Vučković.

DVD Klinča Sela stožerno je društvo Vatrogasne zajednice Klinča Sela, koja broji 6 društava s oko 400 vatrogasaca.