FOTO: Dugoselski trkački vrlo dobri na Sljeme trailu

Trkači Atletskog kluba „Martin Dugo Selo“ sudjelovali na 25 .kolu 39. Zagrebačke kros lige i na utrci Sljeme trail 2020.

Proteklog četvrtka održano je 25. kolo 39. Zagrebačke kros lige. Ovim kolom liga se vratila na nasip i tamo će se zadržati do kraja. Na ovom kolu nastupio je Igor Begović, koji je ciljem prošao kao deveti. Inače, Igor je još uvijek visoko pozicioniran u ukupnom poretku, trenutno je na trećem mjestu u svojoj dobnoj kategoriji.

Protekle nedjelje održana je pak jedna od rijetkih neotkazanih utrka, Sljeme trail 2020. Na utrci je nastupilo troje članova dugoselskog kluba: Kristian Pintar, Karola i Ulrich Knüppel. Kristian je trčao Zelenu stazu duljine oko 16 kilometara te je ostvario vrijeme 1:31:37 stigavši na cilj kao osmi u ukupnom poretku, a u svojoj dobnoj kategoriji osvojio je drugo mjesto. Ulrich i Karola su trčali Plavu stazu duljine 10 kilometara te su je istrčali za 1:39:14, odnosno 1:39:32, a oboje su u svojim dobnim kategorijama zauzeli prva mjesta.

Iako su Dugoselci za nedjelju imali u planu organizaciju Martinskog polumaratona, isti je zbog pogoršane epidemiološke situacije otkazan, no nekolicinu članova to nije spriječilo da istrče utrku građana od 5 kilometara.