FOTO: Dugoselski trkači trčali Karlovcem te Martin Bregom. Otvorene prijave za Martinski polumaraton

Iz Atletskog kluba Martin Dugo Selo obavještavaju da su otvorene prijave za 10. Martinski polumaraton, koji će se održati 25. listopada

Trkački vikend za dugoselske trkače otvorili su Kristian Pinatar i Tomislav Poljak koji su u četvrtak, 9. srpnja sudjelovali na šestom kolu Ljetne lige Puntijarka. Nastavak je bio u subotu na 8. Heineken 0.0 Karlovačkom ceneru. Kristian Pintar je zahvaljujući sjajnoj trkačkoj formi i povoljnim vremenskim uvjetima na glavnoj utrci na 10 kilometara istrčao osobni rekord s vremenom 0:39:47. Po kišnim karlovačkim ulicama trčale su još Ivana Malus, Marina Bionda i Martina Mihordin.

U isto vrijeme trčala se i Ljetna kros liga „Martin Breg Trk“. Na startu četvrtog kola lige, ispred Gradske sportske dvorane u Dugom Selu okupilo se desetak djece i isto toliko odraslih trkača. U utrci građana u muškoj konkurenciji pobijedio je Mario Pavlaković, a u ženskoj konkurenciji Danijela Marijanović. Sljedeće kolo na rasporedu je 18. srpnja, a prijave počinju u 18 sati.

Ovom prilikom iz Atletskog kluba Martin Dugo Selo obavještavaju da su otvorene prijave za 10. Martinski polumaraton, koji će se održati 25. listopada. Prijaviti se možete na stotinka.hr, a sve dodatne informacije moći će se pronaći u raspisu utrke na web i Facebook stranici kluba.

-Mi smo već odavno počeli s pripremama i organizacijom utrke, a vi požurite s prijavom jer je broj trkača limitiran. Veselimo se druženju s vama na jubilarnom 10. Martinskom polumaratonu!- poručili su iz kluba.